Vaktraineeship Bouwtoezicht en Vergunningen

Bouw mee aan Amsterdam.

Het Vaktraineeship bouwtoezicht en vergunningen leidt trainees met diverse studieachtergronden op mbo 4 en hbo-niveau op tot bouwinspecteurs of vergunningverleners. Tijdens dit traject stomen we de trainees klaar op vakinhoud en persoonlijke ontwikkeling om vervolgens aan de slag te kunnen als junior medewerker bij de afdelingen Vergunningen en Toezicht en Handhaving in één van de zeven stadsdelen.

Tijdens het programma van 22 maanden volgen de trainees de opleidingen Elementaire Bouwkunde en ABW-1, trainingen in persoonlijke ontwikkeling en behalen zij hun VCA VOL certificering. Daarnaast werken zij samen met een vakinhoudelijke traineebegeleider aan het vergroten van hun vakkennis op het gebied van bouwtoezicht en vergunningen. De overige dagen zijn de trainees aan het werk in de stadsdelen.

In september 2022 is pool 3 van het vaktraineeship van start gegaan. De trainees van pool 1 en pool 2 werken inmiddels binnen de verschillende stadsdelen op junior, medior en senior functies als bouwinspecteur of vergunningverlener.

Ervaringen

Wie kunnen jou beter vertellen wat je als trainee kunt verwachten dan de trainees die jou voorgingen?

Lees hier hun ervaringen

Vragen over Vaktraineeship Bouwtoezicht en Vergunningen?

Heb je een vraag over Vaktraineeship Bouwtoezicht en Vergunningen?
Neem contact met ons op via: 

E: vak­trai­nees­hip@am­ster­dam.nl