Goede arbeidsvoorwaarden

Bij ons wordt je salaris afgestemd op jouw opleiding, kennis en ervaring. Je start met een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, met de kans op een overeenkomst voor onbepaalde tijd daarna.

Boven op je maandelijkse inkomen ontvang je over een heel kalenderjaar ook nog eens een extra individueel keuzebudget (IKB-toeslag) van 17,05%. Dit percentage is de optelsom van de volgende onderdelen:

  • 8% vakantiegeld
  • 6,75% eindejaarsuitkering
  • 1,5% levensloopbijdrage
  • 0,8% voor 14,4 uur bovenwettelijke vakantie-uren.

Je kunt het besteden aan opleiding, extra pensioenopbouw bij ABP, belastingvoordeel op vakbondscontributie, of je kunt ervoor kiezen extra verlofuren te kopen of uit te laten betalen wanneer jij dat wilt (voor zover je ze hebt opgespaard op dat moment).

Gemeente. Aug23-3

Nog meer extra's

Daarnaast krijg je ook nog een reiskostenvergoeding van €0,10 per kilometer, tot een enkele reisafstand van 45 kilometer voor de dagen dat je naar kantoor komt. Als je thuis werkt, ontvang je een thuiswerkvergoeding van €3,- netto per werkdag. Zo worden jouw reiskosten en thuiswerkfaciliteiten ook nog eens vergoed.

Je kunt gebruik maken van onze collectieve ziektekostenverzekering met personeelskorting bij Zilveren Kruis via VGA-verzekeringen. En je ontvangt een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering. Via ons programma Amsterdam Fit geven we je tips, cursussen en lezingen om zowel mentaal als fysiek gezond te blijven.

Pensioen

Als je werkt bij de gemeente bouw je pensioen op bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP). Je pensioen bestaat uit twee delen: de AOW-uitkering van de overheid en de uitkering die je ontvangt van het ABP. Daarnaast kun je zelf nog een deel regelen om je pensioen aan te vullen. Bijvoorbeeld door extra ABP-pensioen te sparen. Voor meer informatie kun je terecht op de website van ABP.

Veiligheid en integriteit

Om de veiligheid en integriteit binnen onze organisatie te waarborgen is het verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een onderdeel van de sollicitatieprocedure. Uit de verklaring moet blijken dat je in het verleden geen strafbare feiten hebt gepleegd. Uiteraard vergoeden we de kosten ervan. Na ontvangst van een VOG wordt de definitieve arbeidsovereenkomst opgesteld.

Nieuwsgierig naar al onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk de Personeelsregelingen Gemeente Amsterdam (PGA) - PGA.

Schermafbeelding 2024-05-16 182330