Technisch Traineeship Amsterdam

Werk aan het Amsterdam van de toekomst! Wij zoeken professionals met technische vaardigheden, een frisse blik en sterke maatschappelijke betrokkenheid. Om de stad zichtbaar veilig, duurzaam en aantrekkelijk te maken.

Wij staan als technisch werkgever voor ingewikkelde, grootstedelijke uitdagingen. Denk aan de toenemende vraag naar woningen, de vernieuwing van bruggen en kades, een drukbezette infrastructuur én dit alles in een steeds krapper wordende openbare ruimte met een complex ondergronds netwerk van kabels en leidingen. Daarbij heeft Amsterdam ambities op het gebied van klimaatadaptatie zoals autoluwte en aardgasvrij wonen. Hiervoor zijn we op zoek naar technische trainees!

Carrièrestart

Heb jij recent een technische hbo- of wo-opleiding afgerond en ben je op zoek naar een unieke start van je carrière? Word dan trainee bij het Technisch Traineeship Amsterdam en zet je vakkennis in voor de stad! Het traineeship is gericht op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en geeft je de mogelijkheid om mee te werken aan de technische uitdagingen die passen bij de meest ambitieuze stad van Nederland.

Werk aan het Amsterdam van de toekomst

Dit is een video over het Technisch traineeship Amsterdam.

Wie kunnen jou beter vertellen wat je als trainee te wachten staat dan de technici die zich dagelijks voor de gemeente Amsterdam inzetten?

Met in de hoofdrol onze collega’s Simay, Marijke, Samira, Lukas, Roos, Adam, Yassine, Gijs, Ruben en Mahmoud.

Zij beantwoorden de vragen:

  • Waarom kies je voor het technisch traineeship?
  • Wat ga je doen?
  • Wat leer je in 20 maanden?
  • Waarom kies je voor Amsterdam?

Werk aan het Amsterdam van de toekomst! Op dit moment is de vacature voor dit traineeship gesloten.

Vragen over de het technisch traineeship?

Heb je vragen over technisch traineeships bij de gemeente Amsterdam?
Neem contact met ons op via:

E: technischtraineeship@amsterdam.nl