Leren en ontwikkelen

Amsterdam ontwikkelt zich volop. De komende jaren staat er veel te gebeuren. Jouw ideeën en jouw kennis kunnen daarbij goed gebruiken. Want werken voor Amsterdam vraagt elke dag weer om inzet, creativiteit en de wil om ingewikkelde zaken op te lossen. Want hoe gaan we om met de drukte in de binnenstad? Met de grote vraag naar woningen? Of met obesitas bij kinderen?

Volop ontwikkeling

Hoe gaan we om met de drukte in de binnenstad? Met de grote vraag naar woningen? Of met obesitas bij kinderen? In onze organisatie werken we elke dag aan uitdagende maatschappelijke vraagstukken. De stad is constant in beweging en daarom investeren we in jouw ontwikkeling. Je kunt doorgroeien naar plekken die je zelf niet voor mogelijk hield. Nog op school of net afgestudeerd? Solliciteer voor een stage, traineeship of startersbaan.

Eigen school

Eenmaal in dienst kun je jezelf verder ontwikkelen met trainingen van de Amsterdamse School, ons intern opleidingsinstituut. Je kunt deelnemen aan omscholingstrajecten en talentenprogramma’s. Binnen elk vakgebied zijn er mogelijkheden. Je kunt ook een deel van je salaris (individueel keuze budget) inzetten voor opleidingen. Je horizon verbreden en leren van je collega’s van een compleet andere afdeling kan tijdens de Summer School die elk jaar in de zomervakantie plaatsvindt. Of je aanmelden voor een leertraject waarbij je kennis en vaardigheden aanscherpt voor een vervolgstap in je loopbaan. Zonder leidinggevende ervaring maar met de juiste competenties en leergierigheid schop je het via het High impact potential program van 1 jaar bij ons tot manager.

De juiste persoon op de juiste plaats

Ben je nieuwsgierig naar je talent of heb je hulp nodig van een coach? Ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan, meer werkgeluk of heb je te maken met veranderingen in je team of werk? Er zijn veel momenten om aan de slag te gaan met je loopbaan en verdere ontwikkeling, binnen en buiten je functie. Voor al deze zaken kun je terecht bij ons Carrièrecentrum waar wij werken aan de juiste persoon op de juiste plaats op het juiste moment.