Traineeship Gemeente Amsterdam

Kom werken voor de wereld van Amsterdam

Amsterdam staat voor veel grote uitdagingen waar een wereldstad mee te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan drukte in de binnenstad en vereenzaming van ouderen. Ook maken we ons op voor een aardgasvrij Amsterdam, een autoluwe binnenstad en een data gedreven overheid. Er moeten voldoende woningen komen in ons geliefde Amsterdam. En we moeten ook samenwerken met omliggende gemeenten op het gebied van economie en infrastructuur. Dit vraagt om young professionals die de stad, met hun verbindend karakter, lef en creativiteit, in beweging brengen.

Gedurende het traineeship doe je drie verschillende werkopdrachten van een aantal maanden. Hier ontwikkel je jezelf vakinhoudelijk en bouw je een netwerk op. Ook werk je tijdens het hele traineeship met jouw medetrainees aan team-opdrachten. Je volgt trainingen en workshops gericht op je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De start van TGA21 is uitgesteld. De nieuwe traineepool start september 2024. Op deze pagina kun je binnenkort meer informatie vinden over de sollicitatieprocedure. 

Ervaringen van trainees

Wie kunnen jou beter vertellen wat je als trainee kunt verwachten dan de trainees die jou voorgingen?

Ervaringen van trainees

Vragen over Traineeship Gemeente Amsterdam?

Heb je een vraag over het Traineeship Gemeente Amsterdam?
Neem contact met ons op via: 

E: traineeshipgemeente@amsterdam.nl