Traineeship bouwtoezicht en vergunningen

Bouw mee aan Amsterdam

Het traineeship bouwtoezicht en vergunningen is een uniek en intensief leer-en ontwikkelprogramma die jou de kans geeft om je te ontwikkelen tot specialist op het gebied van bouwtoezicht of vergunningen. Je gaat aan de slag met je persoonlijke- en professionele ontwikkeling binnen de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving van gemeente Amsterdam. Wij zoeken 12 deelnemers die interesse hebben in bouw en wet- en regelgeving en de stad Amsterdam.

IMG_3914

Zo ziet het traineeship eruit

Tijdens het traineeship doe je werkervaring op binnen meerdere stadsdelen op de afdeling Vergunningen Toezicht en Handhaving (VTH). Daarnaast volg je een intensief programma dat bestaat uit vakinhoudelijke opleidingen en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

  • Het traineeship duurt 21 maanden en start op 8 januari 2024 met een opleidingsprogramma van 3 maanden. Dan volg je de opleiding Elementaire Bouwkunde en ABW1.
  • Na het opleidingsprogramma ga je drie keer een periode van 6 maanden aan de slag in drie verschillende stadsdelen in door jouw gekozen specialisatie. Je volgt ook de opleiding Ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht (ABW1).
  • Je werkt 36 uur per week (4 dagen). Iedere woensdag kom je samen met de andere trainees. Op deze dag volg je opleidingen en trainingen met jouw ‘traineepool’, werk je aan projecten of een groepsopdracht.
  • Je wordt begeleid door een traineebegeleider, een werkplekbegeleider en een vakinhoudelijk traineebegeleider. 

Dit bieden we jou

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar die bij goed functioneren met negen maanden wordt verlengd. Na afloop van het traineeship bieden wij jou, op basis van een goede beoordeling én een match binnen de organisatie van VTH, een vast contract aan bij gemeente Amsterdam.
  • Een brutosalaris in schaal 8 bij de start van het traineeship (€3091,-). Bij goed functioneren krijg jij elk half jaar een salarisverhoging. 
  • De opleidingen Elementaire Bouwkunde en ABW1 die je met een diploma afrondt.
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering, thuiswerkvergoeding, reiskostenvergoeding, Individueel Keuzebudget van 17,05% van jouw jaarsalaris.
  • Een pensioenregeling bij ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
  • Een reiskostenvergoeding van €0,10 per kilometer, tot 45 kilometer enkele reis woon-werkafstand voor het aantal dagen dat je op kantoor werkt en een thuiswerkvergoeding van €2,- per dag dat je thuis werkt.
Solliciteer nu
IMG_3875

Vragen over traineeship bouwtoezicht en vergunningen?

Heb je een vraag over het traineeship bouwtoezicht en vergunningen?
Neem contact met ons op via vthtraineeship@amsterdam.nl