Word handhaver bij de gemeente Amsterdam

Wij zijn op zoek naar jou! Solliciteer voor 10 juni en word onze nieuwe collega.

Wil jij ook werken aan een prettige leefomgeving, voor iedereen? Als handhaver draag je bij aan de leefbaarheid van de stad. Sterker nog, jij maakt Amsterdam. En daar hoort uiteraard een opleiding, een goed startsalaris en begeleiding bij van de besten uit het vak.

Of je nu net een mbo-3-diploma op zak hebt, al jaren werkt als beveiliger of toe bent aan een nieuwe carri√®reswitch  iedereen is welkom. Solliciteer als handhaver. 

Solliciteren

Gedurende het hele jaar kan je solliciteren op de functie handhaver, maar tijdens onze campagne periode geven wij jou de kans om opgeleid te worden als handhaver ook al ben je niet in het bezit van een Handhaver Toezicht en Veiligheid diploma. Grijp je kans en wordt onze nieuwe collega die voor een leefbaar en veilig Amsterdam zorgt. Jouw bijdrage is van grote waarde voor onze mooie stad.

Solliciteer nu en word handhaver.

Praktische informatie

Als handhaver verdien je maximaal € 3784,- (schaal 7) op basis van een 36-urige werkwerk. Dat is exclusief de toeslag voor onregelmatige diensten). Bij THOR zijn er verder goede mogelijkheden om door te groeien. Zo kun je na een aantal jaar senior handhaver worden of zelfs doorgroeien naar de rol van aanvoerder.

Na ontvangst van jouw sollicitatie starten wij met de selectieprocedure. Die bestaat uit de volgende onderdelen:

  • een kort interview via Teams vanuit werving en selectie.
  • een online capaciteitentest (inclusief persoonlijkheidsvragenlijst).
  • een medisch onderzoek en een fitheidstest.
  • elke collega die ons komt versterken levert een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met onze recruiter, Denyse van Sprang via nieuwehandhavers@amsterdam.nl of telefonisch en via Whatsapp bereikbaar op 06 28 17 48 29.