Word handhaver bij de gemeente Amsterdam

De gemeente Amsterdam is op zoek naar jou!

Wil jij ook werken aan een prettige leefomgeving, voor iedereen? Als handhaver draag je bij aan de leefbaarheid van de stad. Sterker nog, jij maakt Amsterdam. Wat krijg je ervoor terug?

  • Een opleiding.
  • Een goed startsalaris.
  • Begeleiding van de besten uit het vak.

Gedurende het hele jaar kan je solliciteren op de functie handhaver. Grijp je kans en word onze nieuwe collega die voor een leefbaar en veilig Amsterdam zorgt. Jouw bijdrage is van grote waarde voor onze mooie stad.

 

Wat doe je als handhaver?

Als Handhaver Openbare Ruimte (Domein 1) werk je samen met bewoners, ondernemers en bezoekers aan een leefbare, veilige en schone stad. Veel is op te lossen met een goed gesprek. Als dat niet werkt dan treed je handhavend op. Als Handhaver Veiligheid en Openbaar Vervoer (Domein 4) ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van in het OV en op de trein- en metrostations in Amsterdam. Je bent geen ‘kaartjesknipper’ maar je spreekt mensen aan op hun gedrag, je bent het aanspreekpunt voor reizigers en je bent het visitekaartje op en rondom de stations. Zo draag je als handhaver bij aan een leefbare, veilige en schone omgeving voor iedereen die in Amsterdam woont, reist, werkt en recreëert.

Praktische informatie

Als Handhaver verdien je maximaal € 3612,- (schaal 7) op basis van een 36-urige werkwerk. Dat is exclusief de toeslag voor onregelmatige diensten). Bij THOR zijn er verder goede mogelijkheden om door te groeien. Zo kun je na een aantal jaar senior handhaver worden of zelfs doorgroeien naar de rol van Aanvoerder.

Na ontvangst van jouw sollicitatie starten wij met de selectieprocedure. Die bestaat uit de volgende onderdelen:

  • een kort interview via Teams vanuit werving en selectie.
  • een online capaciteitentest (inclusief persoonlijkheidsvragenlijst).
  • een medisch onderzoek en een fitheidstest.
  • elke collega die ons komt versterken levert een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met onze recruiter, Denyse van Sprang via nieuwehandhavers@amsterdam.nl of telefonisch en via Whatsapp bereikbaar op 06 28 17 48 29.